Eroottisia tarinoita seksikertomus

saapuvan pian kaupasta. Nauramme rivouksillemme ja ahmimme hyvä fiilistä. Leuto tuuli sivelee selkäni, pakaroitani, niskahiuksiani. Mies alkaa nuolla mua pitkin lipaisuin pyllyreiästäni klitorikseen asti. Nautin täysillä siitä, että saan olla näennäisesti miehen seksiorja ja käskyläinen. Kaadan kummallekin lasillisen viiniä, vien toisen miehelle ja jatkan itse matkaani laiturille. Siirrän huovan penkin eteen, polvistun huovan pälle, kostutan ihanasti seisovan munan kunnolla syljellä ja liuutan sen syvälle nieluuni. Huippu on vaarallisen lähellä. Ja saat tulla, D lukee ajatukseni. Riisun mekkoni, ei tänne kukaan näe. NN, pikku huora (6K) 2 typyä jätkä, Just. (3K) Asiakaspalvelua 1 Julkaistu Asiakaspalvelua 2 Julkaistu Asiakaspalvelua 3 Julkaistu Askel parempaan (nn), Pikkukala (12K) Assistentti, Seuralainen (16K) Asuntoautossa, Tapsa (7K) Au pairina Italiassa Julkaistu Auringossa, Cassandra* (13K) Auringossa, Hellä Herrasmies (3K) Auringossa, Kati (4K) Aurinko kun., Jupiter (10K) Aurinkoinen. Makaan edelleen paikallani silmät ummessa, mutta pyllyni on alkanut elä omaa elämänsä.

Eroottisia tarinoita seksikertomus -

Tissi tube pillusta suuhun 180
Suomi porno tube vesipuisto serena osoite Kaappasin hänet taas syleilyyni ja känsin hänet pesukonetta vasten. Hyvä on sitten, jos se saa sut hiljenemän. Kommenttilaatikko löytyy jokaisen tarinan lopusta. Nelinkontin viltille siitä, mies jatkaa tuhmaa roolipeliämme.
Turku sex work ilmaista ponoa 751
Pikkupillu eroottiset alusasut 320
Maksullinen seksi seksitreffit videot 734
Olin silloin lenkillä ja palaamassa. Näen vain haaleansinisen taivaan ja hiekkapohjaisen rantaveden, kuulen liplatuksen, laiturin natinan ja naapurin yli-innokkaan kukon kieunnan. Miten ihana onkaan tuo kotisiivoja. Pilluni on kuin tulisilla hiilillä. Se tuntuu niin hyvältä, että voisin jopa laueta ilman klitoriskontaktia. Hän alkoikin vaikertaa ja huokailla joka työnnöllä, äni oli niin kiihottava että tiesin laukeamiseni lähestyvän.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

1 ajatuksia “Eroottisia tarinoita seksikertomus

Jätä Kommentti